Restauranger etc.

 

GASOL TILL FÖRETAG

Gasolstationen kan erbjuda ert företag säkra och pålitliga

gasolleveranser direkt till er arbetsplats. 

 

En stor del av vår verksamhet är just leveranser av gasol till våra företagskunder och vi har därmed tagit fram ett förmånligt leverans- och serviceavtal som garanterar att ditt företag får en säker och pålitlig leverans på avtalad tid.

 

Bland våra företagskunder finns idag allt från restauranger, takläggare, fiskare, silversmeder, byggmästare till dentallaboratorium och vi hjälper gärna ditt företag också.

 

Vår gasol kommer från Kosangas och gasolen innehåller minst 95% propan som fylls med våginstrument.

 

Utkörning

En av våra främsta styrkor är att vi levererar med egen personal och med egna fordon. Tack

vare detta kan vi garantera att ni får era leveranser i tid och till ett bra pris. Vid leverans så ombesörjer vi även installation av flaska samt utför läcksökning. Den tomma flaskan tar vi med oss och återfyller så att den är klar för nästa servicebesök. 

 

Om ni önskar så finns också möjlighet att se över er installation, Dels för att minska risken för driftstopp men även av säkerhetsskäl. Har ni några frågor om er anläggning får ni snabbt svar direkt av leveranspersonalen.

 

Gasolflaskor:

Nya flaskor: Vi har nyförsäljning av gasolflaskor i olika modeller och storlek, samtliga flaskor godkända och med svensk POL-anslutning. 

 

Självklart har ni som företagskund alltid möjligheten att besöka våra fyllningsstationer i Halmstad, Helsingborg och Östrakarup för fyllning eller köp av gasolflaskor

 

 

Gasoltillbehör: Vi säljer även gasoltillbehör såsom slangar, regulatorer, packningar med mera. Skulle vi mot förmodan inte ha det ni söker på lager så får vi hem det på någon dag.

Vi säljer även gasolskåp som är låsbara vilket underlättar vid byte av gasolflaskor.

 

Låter detta intressant, skicka oss ett mail på gasolstationen@gmail.com eller ring oss på 0706822245 eller använd formuläret här nedan så återkommer vi med förslag på datum och tid för en genomgång av era behov.

Varmt välkomna.

          


(Lämna tom)